Κυριακή 20 Ιουλίου 2008

Συνάντηση της Δ. Ε. του Συλλόγου με το Δήμαρχο.

Την Κυριακή 6-7-08 η Π. Δ. Ε. (Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή) του Συλλόγου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δήμου Πλατυκάμπου κ. Αλέκο Χονδρονάσιο και τον αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Κουκούτση.



Η συνάντηση την οποία ζήτησε ο Σύλλογος και αποδέχθηκε η Δημοτική αρχή, (και μάλιστα Κυριακή βράδυ όπου ο κόσμος είχε κατακλύσει τις ακτές και οι αγροτικές εργασίες -ποτίσματα ήταν στο φόρτε τους ) είχε σκοπό να κάνει επίσημα γνωστή την ίδρυση του Συλλόγου , στον Δήμαρχο. (Ο Αντιδήμαρχος κ Γιάννης Κουκούτσης είναι σαφώς ενημερωμένος, ως μέλος του Συλλόγου).
Στη συζήτηση, οι παρευρισκόμενοι αναφέρθηκαν σε προγραμματισμένες και δρομολογημένες ενέργειες του Δήμου, σχετικά με την επάρκεια και ποιότητα του νερού της ύδρευσης και της άρδευσης, στους αναγκαίους πυρήνες πρασίνου, στην οδοποιία και γενικότερα στην μορφή (της αναπόφευκτης λόγου θέσης ) ανάπτυξης του Διαμερίσματος.
Επισημάνθηκε επίσης η ανάγκη ενημέρωσης των δημοτών από το Δήμο. (γραφείο τύπου, ανακοινώσεις, ιστοσελίδα κλπ )
Τα μέλη της Π. Δ. Ε. διαβεβαίωσαν τον Δήμαρχο, για τις καλές τους προθέσεις, για τη διάθεση προσφοράς και συμπαράστασης στην όποια προσπάθεια του Δήμου για αναβάθμιση της ποιότητα ζωής των κατοίκων του Πλατυκάμπου και της γύρω περιοχής.


Η συνάντηση μεταφέρθηκε στο δροσερό περιβάλλον του « Αχίλειον » όπου ο Δήμαρχος κ Χονδρονάσιος δεξιώθηκε τα μέλη του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: