Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009





ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 20-30 ΜΕΤΡΑ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥ

8 σχόλια:

Γιώργος Νταλαρίζος είπε...

Πολύ καλό ! ! !

Στέφανος Γκαλίτσιος είπε...

Νομίζω ότι παρόμοια θέματα - προβλήματα πρέπει να τα συγκεντρώσουμε και να τα προωθήσουμε αναλόγως. Επίκειται ούτως ή άλλως συνάντηση με το Δήμαρχο.
Βέβαια το διάβασμα του FORUM μας είναι τελείως ελεύθερο...όπως και τυχόν σχόλια ή απαντήσεις από οποιονδήποτε... (μέλος ή όχι)

ΤΣΙΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ(arcan) είπε...

καλο θα ηταν πρωτα να ειμαστε ενημερωμενοι για τι θεμα μιλαμε.σας λεω λοιπον οτι ο χωρος ειναι ιδιωτικος, κ δεν ευθυνετε ο δημος,παρολα αυτα ομως ο δημος σε συνενοηση με τον ιδιοκτητη θα μπορεσει να ασφαλτοστρωση το μερος προς τον παιδικο σταθμο.

ΤΣΙΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ(arcan) είπε...

θα ηθελα επισης στα παραπανω να προσθεσω οτι η κριτικη ευκολα μπορει να γινει για οτι δηποτε κ απο οποιον δηποτε.το δυσκολο ειναι η λυση κ η προτασεις που μπορουμε να δωσουμε για την επιληση καποιου προβληματος.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Γ.(giorgoulas) είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΥΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ. ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕΙ ΣΕ ΛΑΣΠΟΝΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ

ΤΣΙΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ(arcan) είπε...

Θα πρεπει πρωτα να διαβαζουμε το σχολιο, κ επειτα να απανταμε.Δεν θα θυμομαστε συνεχως την λαικη ριση(αντρα θελω,τωρα τον θελω)

ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Γ.(giorgoulas) είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ

ΤΣΙΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ(arcan) είπε...

Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ..........