Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Θέματα και Προτάσεις από την εκδήλωση της κοπής της πίτας

Παραθέτω παρακάτω τις προτάσεις από μέλη του Συλλόγου, κατά την ανοιχτή συζήτηση που ακολούθησε την κοπή της πίτας. Τα καταγράψαμε εν τάχει και όποιος θέλει μπορεί να σχολιάσει , να προσθέσει και να μας ενημερώσει καλύτερα.
1. Ανασύσταση χορωδίας. Παλαιότερα ακούστηκε ότι λειτουργούσε με μέλη μεγάλης ηλικίας άτομα. Υπάρχει ενδιαφέρον για μεγαλύτερη συμμετοχή Η κυρία Κωσταβάρα έχει ενεργοποιηθεί τώρα τελευταία, προς αυτή την κατεύθυνση. . Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα καλό θα ήταν να με διορθώσει...Το θέμα τέθηκε από το Δημ. Καρδάρα.
2. Δεντροφύτεψη και καθαρισμός πάρκων από τον Αργ. Παπαγγελή. Κατά την γνώμη μου πρέπει να καταγραφούν οι χώροι που θα μπορούσαμε να επέμβουμε .Να μιλάμε συγκεκριμένα για να υπολογίσουμε τι χρειαζόμαστε και τι βολεύει. Ένα σημείο είναι στην προέκταση του πάρκου του Γυμνασίου.
3.Επαρκής φωτισμός σε κάποια σημεία (Αρ. Παπαγγελής). Από το καλοκαίρι έχω παρατηρήσει πρόβλημα στην περιοχή της εισόδου του Γυμνασίου.
4. Προτάθηκε η Διοργάνωση Αποκριάτικου Χορού αλλά και εκδρομής στη Φύση οικογενειακά. (Δεν πρόλαβα να σημειώσω όνομα) καλή ιδέα αλλά πού ???
Τα παραπάνω θα αναρτηθούν επίσημα στα πρακτικά μαζί με την ανάλογη επεξεργασία.
Περιμένουμε και άλλες ιδέες ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: