Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Αυτό το ξέρατε :

  1. Υπάρχει σε εξέλιξη διαδημοτική συνεργασία, με τους Δήμους Αρμενίου και Κιλελέρ, για συγκέντρωση και αποκομιδή ανακυκλώσιμων υλικών, - χαρτί - αλουμίνιο - γυαλί, (και ίσως και κάποιο άλλο).
  2. Το σχέδιο του αρμόδιου Υπουργείου, ( Σουφλιάς ), για την επικίνδυνη πλέον ΠΕΟ (παλαιά εθνική οδό ) Λάρισας Βελεστίνου, είναι : Διαπλάτυνση ένα μέτρο δεξιά, ένα μέτρο αριστερά, και σε κάθε διασταύρωση, - Γλάυκης - Πρόδρομου - Μόδεστου - Μελίας - Αναγένησης - Μέλισας - Λοφίσκου - Κιλελέρ - Νίκης - Σωτηρίου - Αρμενίου - Στεφανοβικίου - . . . . .θα υποχρεούνται τα οχήματα σε κυκλική πορεία. Πιστεύει, -το υπουργείο, πως η συνεχόμενες κυκλικές πορείες, θα αποτρέψουν τις νταλίκες να χρησιμοποιούν το δρόμο. Το σίγουρο πάντως είναι πως αν ισχύει η προτεραιότητα αυτών που μπαίνουν στον κύκλο, τότε δεν θα χρειάζεται να περιμένουν οι κάτοικοι των παραπάνω διαμερισμάτων, μέχρι και 15 λεπτά στην ομίχλη, μέχρι να βγουν στο δρόμο. Και είναι πολύ ποιο δύσκολο και πάρα πολύ επικίνδυνο, για τα γεωργικά μηχανήματα, που κινούνται με μικρότερες ταχύτητες.
  3. Ο Δήμος Πλατυκάμπου, - δια στόματος Δημάρχου, κ. Αλέκου Χονδρονάσιου, στο μέτρο του δυνατού, θα στηρίζει τις προσπάθειες του Συλλόγου μας, για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του τόπου. Και σε πρώτη φάση: Συνεργασία με τη γεωπόνο του Δήμου για Δενδροφύτευση, χρηματοδότηση πρωτομαγιάτικων εκδηλώσεων που θα διοργανώσει ο Σύλλογος, συνεργασία Δήμου - Συλλόγου στην καμπάνια για το νερό και άλλα.
  4. Γίνεται προσπάθεια από το Δήμο για ανέγερση Πολιτιστικού κέντρου σε οικόπεδο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: