Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ!!!

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 8:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ σβήστε τα φώτα για 1 ώρα,ας ενωθούμε όλοι μαζί για ν'αποδείξουμε πως & η χώρα μας μπορει ν'αγωνιστεί αποτελεσματικά ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη, στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής & ν'αλλάξει τον πλανήτη μας προς το καλύτερο!
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ξεκίνησε στο Σίδνεϋ το 2007, όταν περισσότερα από 2,2 εκατομμύρια νοικοκυριά & επιχειρήσεις έσβησαν τα φώτα τους για μία ώρα στις 31 Μαρτίου. Στη συνέχεια η εκστρατεία αυτή εξελίχθηκε σε ένα παγκόσμιο κίνημα βιωσιμότητας του πλανήτη μέσα από το εκτεταμένο Διεθνές Δίκτυο του WWF.
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ είναι ένα μήνυμα ελπίδας & δράσης, ένα μήνυμα ζωής!
Δήλωσε τη συμμετοχή σου στο http://www.earthhour.org/greece
Λοιπόν σβήστε τα φώτα & απολαύστε ένα ρομαντικό δείπνο κάτω από το φως των κεριών, κάντε μια νυχτερινή βόλτα μετρώντας.....τ' άστρα, οργανώστε ένα κυνήγι θησαυρού στο σκοτάδι ή ότι άλλο σας κάνει κέφι για χάρη του....πλανήτη μας! Στόχος όχι μόνο να σβήσουμε τα φώτα μας για μιά ώρα, αλλά ν' αλλάξουμε τις καθημερινές μας συνήθειες για μια ζωή!!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κριμα γιατι στις 8:00 μ.μ. παιζει η Εθνικη Ελλαδος με την αντιστοιχη του Ισραηλ

Στέφανος Γκαλίτσιος είπε...

Η ελάχιστη ισχύς της τηλεόρασης δεν νομίζω ότι χαλάει το νόημα του μηνύματος που πρέπει να στείλουμε. Και η Εθνική θα κάνει τη δουλειά της!