Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Άνοιξε την πόρτα σου στην Aνακύκλωση

"Αυτό είναι το μήνυμα του Δημάρχου Λαρισσαίων στον επίσημο διαδυκτιακό τόπο του Δήμου. Έως τις αρχές του 2010 θα έχει ολοκληρωθεί η β' φάση του προγράμματος ανακύκλωσης, με υλικά πλαστικό, χαρτί, γυαλί, αλουμίνιο, λευκοσιδηρές συσκευασίες, οπότε οι μπλε κάδοι ανακύκλωσης θα έχουν τοποθετηθεί σε όλες τις συνοικίες της Λάρισας.
Στον υπερσύγχρονο ΧΥΤΑ της Γυρτώνης εκτός του Δήμου της Λάρισας μπορούν να εναποθέτουν τα υλικά ανακύκλωσης και οι υπόλοιποι δήμοι του νομού μας.
Εύχομαι ολόψυχα η παραπάνω προτροπή του Δημάρχου Λαρισσαίων να αποτελέσει, το συντομότερο, παράδειγμα προς μίμηση και από τον Δήμαρχό μας."


Μου ζητήθηκε από τον Γιώργο Καραγκούνη, να αναρτήσω την παραπάνω δημοσίευση. Επιπλέον βάζω μια φωτογραφία σχετική με το θέμα από τη Βουλγαρία BANSKO.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ;
ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ;
ΣΟΡΥ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ.

Στέφανος Γκαλίτσιος είπε...

Νομίζω ότι αν έχει κάποιος να προτείνει ή να παρατηρήσει συγκεκριμένα κάτι για την περιοχή μας, μπορεί να βγει και να το γράψει στο blog. Ας καταγράφουμε τι μας ενοχλεί και τι θέλουμε από την δημοτική αρχή εδώ και καλό είναι να μην καταδικάζουμε αόριστα (διότι έτσι χάνουμε το δίκιο μας).
Στο τέλος θα μπορούσαμε να μαζέψουμε όλα τα σχόλια και να τα στείλουμε στο δήμο για να πάρει θέση αν δεν τα γνωρίζει. Αν κρίνω από την επισκεψιμότητα του site (95-110 visitors) κάποιος από το Δήμο θα το διαβάζει...

Γι αυτό "γράψτε χωρίς φόβο και πάθος".

ΤΣΙΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ(arcan) είπε...

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΗΜΙΑ ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ Η ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ.