Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Είσοδος Γυμνασίου-Λυκείου


Ερώτηση: Ποιός μπορεί να μπει μέσα στο κτίριο χωρίς να λερώσει ο ίδιος αλλά και το κτίριο?
Απάντηση: Μόνο ο Σεργκέι Μπούμκα! ...και μετά από εντατική προπόνηση στα άλματα.
Βέβαια οι μαθητές δεν έχουν φτάσει σε τέτοια επίπεδα και μαζί με τους καθηγητές είναι αναγκασμένοι να περιμένουν άλλο ένα χρόνο. (ο Σύλλογος Γονέων ανέφερε -στην αρχική συνέλευση-ότι το θέμα το έχει θέσει πρίν από ενάμισι χρόνο στον Δήμαρχο με πρόταση για πεζοδρόμιο και γενικότερη διαμόρφωση).

4 σχόλια:

ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Γ.(giorgoulas) είπε...

Μου θυμίζει ένα παρόμοιο θέμα απο τις 29/1/2009 για την κατάσταση του δρόμου έξω από τον παιδικό σταθμό!!! Σ εκείνη την περίπτωση στρώθηκε 3Α αλλά δυστυχώς σήμερα η κατάσταση είναι σχεδόν όπως ήταν πριν την παρέμβαση των αρμοδίων.

ΤΣΙΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ(arcan) είπε...

ειπαμε οτι σχολιαζουμε κατι οταν γνωριζουμε η ξερουμε ακριβως για το θεμα.τωρα αν ορισμενοι θελουν να λενε για να λενε..........
Στο παιδικο σταθμο στρωθηκε ΠΙΣΑ κ οχι 3Α, παρολο που ο χωρος ειναι ιδιωτικος,με πρωτοβουλια του ΔΗΜΟΥ εγινε ετσι ωστε να μην υπαρχει προβλημα

ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Γ.(giorgoulas) είπε...

Αντε πάλι τα ίδια......!!!!! Υπεράσπιση για την υπεράσπιση...!!!
Ε.. δεν θα μου πείτε ότι είμαι ή τυφλός ή χαζός ( για να μην πώ τίποτα χειρότερο..).. Πού την βλέπετε την ΠΙΣΑ (Μιλάμε πάντα για τα τελευταία 20 μέτρα έξω απο τον παιδικό που γίνεται χαμός στη λάσπη!!!!!!!!!!!!!)
???? Να πάω πάλι να βγάλω φωτογραφίες????????????????
Όσο για το ότι είναι ιδιωτικός χώρος επαναλαμβάνω ότι αυτό δεν αποτελεί .. άλλοθι για να είναι κάποια υπηρεσία μέσα σε....ναρκοπέδιο!!!!!!!!!

ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Γ.(giorgoulas) είπε...

Πίσσα
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
H πίσσα ή λιθανθρακόπισσα ειναι ενα δευτερεύον προϊόν κατά την ξηρά απόσταξη των λιθανθράκων είτε για παρασκευή μεταλλικού κοκ είτε για την παρασκευή φωταερίου.

Η παραλαβή της πίσσας γίνεται με ψύξη του ακάθαρτου φωταερίου, το οποίο παίρνεται κατά την ξηρά απόσταξη των λιθανθράκων, οπότε το μεγαλύτερο μέρος αυτής υγροποιείται. Η πισσα είναι ελαιώδες υγρό, σκούρου καστανού χρώματος και ειδικού βάρους 1,1 ως 1,3 gr*/cm3. Η ποιότητα και η ποσοτική σύστασή της εξαρτάται τόσο από την ποιότητα των αποσταζόμενων λιθανθράκων, όσο και από τις συνθήκες της απόσταξης. Αυτό αποδεικνύει ότι τα συστατικά της πίσσας δεν περιέχονται στον αποσταζόμενο άνθρακα, αλλά σχηματίζονται από τα προϊόντα της διάσπασής του, η οποία επέρχεται με τη θέρμανση.

Η πίσσα είναι μείγμα πολλών σωμάτων της αρωματικής κυρίως σειράς. Ο διαχωρισμός των συστατικών της π. γίνεται με κλασματική απόσταξη και χημική κατεργασία. Κατά την απόσταξη της π. χωρίζονται τέσσερα κλάσματα αυτής, ενώ στον αποστακτήρα παραμένει ημιστερεό υπόλειμμα, που αποτελείται κατά 60% από πίσσα και χρησιμοποιείται για τη στρώση των δρόμων, την κατασκευή ασφαλτοσωλήνων κ.ά.