Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Φωτισμός δρόμου Μελισσοχώρι-Πλατύκαμπος




Έχει γραφτεί πολλές φορές το πρόβλημα με το δρόμο Μελισσοχώρι-Πλατύκαμπος για τον ελάχιστο φωτισμό που έχει. Όμως με αφορμή την πρόσφατη φωτοδότηση ενός αντίστοιχου δρόμου στην Νίκαια, θεώρησα ότι μια φωτογραφία είναι 1000 φορές πιο παραστατική.(δεν είναι δύσκολο να βρούμε ποιός δρόμος είναι στη Νίκαια και ποιος εδώ...)
Βέβαια για αυτούς που τυχόν κόπτονται για τη "φωτορύπανση" (δεν ξεχνάμε την παρατήρηση και προτροπή που διατιπώθηκε κατά την εκδήλωση της αστροπαρατήρησης τον Μαι 09) θα έλεγα ότι είμαι μαζί τους και πολύ περισσότερο όταν σχετίζεται με την ασφάλεια. Εδώ πρέπει να λάβουμε επιπλέον υπόψη, την παραπάνω κίνηση πολλών από μας (με ποδήλατα, μηχανές, πεζή ...) προς το γήπεδο 5Χ5 που λειτουργεί και το βράδυ και αυξάνει παραπάνω τον κίνδυνο. Προς το παρόν ας κινούμαστε εκεί με 20km/h.

Με την ευκαιρία ωραία ιδέα το γηπεδάκι 5Χ5. Έλειπε από το χώρο μας και είναι και σε βολικό σημείο.

7 σχόλια:

ΤΣΙΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ(arcan) είπε...

ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ 5Χ5 ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΜΕΙΣ Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΘΑ ΕΠΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΣ ΤΟ ΔΕΙ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΕΑ

antonis είπε...

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. Η ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ BREEZE ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΛΟΓΩ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ. ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

Στέφανος Γκαλίτσιος είπε...

Επίσης, πεζοδρόμια εκατέρωθεν είναι επιβεβλημένα. Τελικά μάλλον βγαίνει ότι χρειάζεται εκ νέου χάραξη όλος ο δρόμος.

Γιώργος Νταλαρίζος είπε...

! Ο δρόμος αυτός είναι προφανώς, δρόμος άλλης εποχής. . . Κι ίσως αφορά άλλους ανθρώπους και τα κριτήριά τους. Μπορεί να είναι κομμένος και ραμμένος, όπως και τόσα άλλα σ αυτό το ... "δημοτικό διαμέρισμα".
Μην παραπονιέστε φίλοι μου. Και να μην προτείνεται. Εξάλλου, ακούσατε κανένα ντόπιο να παραπονιέται για οτιδήποτε; Τα πράγματα είναι μια χαρά . Μόνο που εσείς δεν το αντιλαμβάνεστε. Μην αγχώνεστε . . .

Γιώργος Νταλαρίζος είπε...

Βέβαια κάθε κανόνας έχει και την εξαίρεσή του. Κυρία Οικονόμου αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν δεν υπήρχαν και άτομα σαν εσάς.

ΤΣΙΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ(arcan) είπε...

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΝΤΟΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.