Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Διαμαρτυρία

Αγαπητοί συνδημότες, δεν γνωρίζω εάν το έχετε αντιληφτεί, συμβαίνει όμως το εξής εξωφρενικό στο Δήμο Πλατυκάμπου. Το πότισμα του πρασίνου στο μεγάλο πάρκο που εκτείνετε μπροστά από το Γυμνάσιο – Λύκειο, όλο το καλοκαίρι πραγματοποιείται από το νερό του δικτύου ύδρευσης.!!!! Το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο πάρκο υπάρχει πομόνα – μονίμως εκτός λειτουργίας- αφήνει παγερά αδιάφορους τους υπεύθυνους-ανεύθυνους… Επειδή πιστεύω ότι το νερό είναι από τα αγαθά που πρέπει πρωτίστως να παρέχεται στις οικογένειες και στα σπίτια για τις καθημερινές ανάγκες, προχώρησα συστηματικά και επίμονα σε διαμαρτυρία, τόσο στους υπεύθυνους ύδρευσης αλλά και τηλεφωνικώς στον ίδιο το Δήμαρχο. Περιμένετε να μάθετε ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Το γνωστό, απολύτως τίποτα. Αρχικά έκπληξη, μετά αόριστες υποσχέσεις και τέλος η κατάσταση να παραμένει ως έχει… Η οργή που ξεχειλίζει σε δεκάδες σπίτια του Πλατυκάμπου όταν η συστηματική έλλειψη νερού (ή πίεσης) δεν επιτρέπει την καθημερινή λειτουργία τους, θα συγκινήσει κανέναν; Ή θα παραμείνουμε έρμαια στη διάθεση του υπευθύνου για το πράσινο του Δήμου μας, που τυγχάνει να έχει το σπίτι του στο εν λόγω πάρκο και ανοίγει ετσιθελικά τον διακόπτη από βρύση του δικτύου που βρίσκεται στο πάρκο!!!!! Εκτός εάν οι κότες του που αφήνει να βόσκουν μέσα στο πάρκο και συγκεκριμένα στην παιδική χαρά που χρησιμοποιούν τα παιδιά μας, έχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα από τους συνδημότες του!!!!!!!

Με εκτίμηση

Μπίτης Νικόλαος

5 σχόλια:

Γιώργος Νταλαρίζος είπε...

Η διαμαρτυρία έχειτην υπογραφή του διαμαρτυρόμενου μέλους του Συλλόγου μας κ. Μπίτη Νικολάου, που είναι απο τους πρώτους που δεν έχουν νερό όταν γίνεται αυτό. Είναι καιρός κάποιοι να δούν πιο σοβαρά τα πράγματα και ειδικά όταν πρόκειται για δικαιώματα που κάθε πολίτης έχει και πληρώνει αδιαμαρτύρητα γι αυτά.

Στέφανος Γκαλίτσιος είπε...

Νίκο έχεις απόλυτο δίκιο. Μιλάμε για το νερό που έχει εξελιχθεί σε ύψιστο αγαθό σήμερα και δυστυχώς οι επίσημες αρχές (που μας αντιπροσωπεύουν)δεν δείχνουν να το καταλαβαίνουν. Ελπίζω με την κυκλοφορία αυτής της ανάρτησης να ακολουθήσει η κατάλληλη δράση από τους αρμόδιους.
Υ.Γ. Σου στέλνω πρόσκληση για να μπορείς να αναρτείς απευθείας στο blog.

Ανώνυμος είπε...

πραγματικά έντονο το πρόβλημα του νερού το καλοκαίρι.θα έπρεπε άμεσα να βρεθεί λύση. είναι κρίμα η περιοχή να αναπτύσσεται, να βγαίνουν συνέχεια νέες οικοδομικές άδειες κτλ και ακόμα να υφίσταται τέτοιο θέμα.
Η περιοχή έχει μεγάλες δυνατότητες αλλά τέτοια θέματα, τις φρενάρουν.

σσ. θα παρακαλούσα για πρόσκληση σαν κάτοικος και γω πλέον, μιας και παρακολουθώ καθημερινά το blog και την ιστοσελίδα.

Ανώνυμος είπε...

Για τον κ. george largkat.
Προκειμένου να σταλεί πρόσκληση (από τον διαχειριστή) πρέπει να δώσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Αν θέλετε λοιπόν, στείλτε ενα μήνυμα στο e-mail του συλλόγου. (Υπάρχει link από το Blog στο επίσημο site).

Ευαγγελία Νευροκοπλή είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.