Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Εμπόδια στη ζωή μας...

Είχα την ελπίδα ότι πριν (λίγο πριν) τις εκλογές θα είχαν ρυθμιστεί τέτοιου είδους θέματα. Εμπόδια που ενέχουν μεγάλο κίνδυνο για την ασφάλειά μας. Πιο πολύ ακόμη για κάποιο επισκέπτη μας που δεν γνωρίζει τα κατατόπια.

6 σχόλια:

ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Γ.(giorgoulas) είπε...

Στέφανε πολύ καλό το θέμα. Ας ελπίσουμε ότι η νέα δημοτική αρχή θα ανταποκριθεί στα καλέσματά μας, ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με θέματα ασφαλείας . Δεν μπορεί επι μήνες να υπάρχει σκάμα με σίδερα μες στη μέση του δρόμου!!!! Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα???Ενα παιδί μ ένα μηχανάκι, ένα αυτοκίνητο , μια απροσεξία..Έλεος πια

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ένα παιδί γυμνασίου και θέλω να πω ότι πρέπει να φτιαχτεί το μέρος έξω από την πόρτα του γυμνασίου ώστε να μην υπάρχουν λάσπες.Επίσης πρέπει να μπουν πινακίδες για το όριο ταχύτητας που πρέπει να πηγαίνουν οι οδηγοί σε όλο το χωριό.

Γ.Γκ

Ανώνυμος είπε...

θελαν και ψηφο

Στάθης Χριστόπουλος είπε...

Η κατάσταση των δρόμων είναι πραγματικά κακή σε ορισμένα σημεία, αλλά το χειρότερο είναι αυτό που πολύ σωστά επισήμανε ο μαθητής γυμνασίου, δηλαδή ορισμένοι οδηγοί τις οδηγικές τούς ικανότητες προσπαθούν να τις δείξουν στους δρόμους και των δύο Δ.Δ.
Εδώ κύριοι (και κυρίες) οδηγοί δεν είναι ούτε η πίστα της Monza, ούτε του Silverstone, ούτε καν η πίστα του Monaco.

ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Γ.(giorgoulas) είπε...

Ειναι πραγματικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η συμπεριφορά κάποιων οδηγών. Αυτό όμως δεν συνεπάγεται ότι πρέπει μέσα στους δρόμους να υπάρχουν ΄΄μπαλώματα΄΄ , να μοιάζουν με εργοτάξιο από τα σίδερα και το μόνο προστατευτικό να είναι μια ξεθωριασμένη κόκκινη κορδέλα!!!
Ο δήμος ωφείλει να προστατεύει τους πολίτες του όσο απρόσεκτοι και επιπόλαιοι και αν είναι και όχι να δημιουργεί ΄΄παγίδες΄΄ στην κθημερινή τους ζωή

ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Γ.(giorgoulas) είπε...

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ?

Αποζημίωση €100.000 για μοιραίο ατύχημα από ακάλυπτο φρεάτιο
Του Παναγιώτη Στάθη
Αποζημίωση 100.000 ευρώ καλείται να πληρώσει η Δημόσια Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ξάνθης καθώς, εξαιτίας της έλλειψης συντήρησης ενός φρεατίου σκοτώθηκε μια 64χρονη οδηγός όταν το αυτοκίνητό της έπεσε στο ανοιχτό φρεάτιο, έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε σε κολώνα της ΔΕΗ.

Ο Άρειος Πάγος επικύρωσε σχετική απόφαση του Εφετείου και επιδίκασε την αποζημίωση για ψυχική οδύνη στους συγγενείς της άτυχης γυναίκας. Το δυστύχημα είχε γίνει το 2000 σε κεντρικό και πολυσύχναστο δρόμο της Ξάνθης. Ένα φρεάτιο ομβρίων υδάτων διαστάσεων 1x1 και βάθος τριών μέτρων ήταν ανοιχτό καθώς είχε σπάσει και φύγει από τη θέση του το ένα από τα δύο μεταλλικά σκέπαστρα .
Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου (1396/2010) προκύπτει σαφής υπαιτιότητα των υπευθύνων της Δημόσιας Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ξάνθης, καθώς δεν συντήρησαν το φρεάτιο. Όπως αποδείχθηκε, 20 ημέρες πριν το τραγικό συμβάν η σιδερένια σχάρα του φρεατίου είχε αποκολληθεί λόγω φθοράς και είχε μετατοπιστεί το ένα τμήμα του αλλά ουδείς ασχολήθηκε...
Πηγή:www.capital.gr