Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Dancing with the Stars...!!!




Όσοι θέλουν λίγη από την αίγλη και λάμψη της ...Ευγενίας μπορούν να έρθουν να συγκροτήσουμε το τμήμα Μοντέρνου χορού. Δευτέρα 6 Δεκ το απόγευμα στο γραφείο του Συλλόγου.

Έντονο το Ενδιαφέρον.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΧΟΡΟΥ Ή ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΣ;

Στέφανος Γκαλίτσιος είπε...

Αν διαβάσει ο ανώνυμος φίλος την ιστορία του εν λόγω θέματος μέσα από το επίσημο site θα καταλάβει ότι από τη μεριά του Συλλόγου έχουν γίνει όλες οι νόμιμες (και δεοντολογικά) ενέργειες για να λειτουργήσει τέτοιο τμήμα. Δηλ. ζητήσαμε τη χρήση της αίθουσας από το Δήμο με επιστολή, ενοχλήσαμε για απάντηση, ξαναενοχλήσαμε και ξαναενοχλήσαμε. Αλλά στου κουφού την πόρτα ...πάρε την πόρτα και φύγε! Ας ελπίσουμε ότι ο νέος Δήμαρχος τουλάχιστον θα απαντά. Επιπλέον δεν τίθεται θέμα σιγουριάς γιατί δεν θέλουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανένα προσωπικά. Οργανωθήκαμε σαν Σύλλογος για να καλύψουμε ανάγκες μας. Αφιερώνουμε χρόνο χωρίς αντάλλαγμα επ' ωφελεία των μελών και κατ' επέκταση των συνδημοτών μας.
Όσο για τις "αερολογίες" μας παραπέμπω στον ΣΙΣΕ (του Παναθηναικού) που δεν θα έκανε καμία υπόδειξη για το πώς θα πρέπει να αναπτύσεται ο Ολυμπιακός με ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ κ.λ.π.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 1 ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ (ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ...ΑΕΡΟΛΟΓΕΙ) Η ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΟΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ.
ΑΛΛΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΚΛ..... ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ

Ανώνυμος είπε...

οι καλοθελιτες δεν τελειωνουν ποτε αλλα φταινε καποιοι που ασχολουνται για το καλο του χωριου μας ας ασχολειθουνε αυτοι που τα κοβουν χοντρα απο τον καναπε του σπιτιου τους

ΘΕΑ είπε...

Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ.........

ΤΣΙΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ(arcan) είπε...

k μονο που βγαινει σαν ανωνυμος αυτο τα λεει ολα.

ΣΒΙΛΛΙΑΣ ΣΑΚΗΣ είπε...

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΚΑΚΙΕΣ. ΟΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ.ΑΠΛΑ Ο ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ......ΚΟΤΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ - ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ - ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ή ΟΝΤΑΣ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.