Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου.

Είναι μια ευκαιρία για τα μέλη του Συλλόγου να παραβρεθούν στην εκδήλωση της κοπής. Από τις συναντήσεις των μελών, προκύπτουν ενδιαφέροντα πράγματα.

Στο χρονικό διάστημα, από την ίδρυση μας μέχρι σήμερα, στηριζόμενοι μόνο στις δικές μας δυνάμεις, χωρίς καμία απολύτως ενίσχυση και βοήθεια και πάντα με έννομες διαδικασίες, κατορθώσαμε την πραγματοποίηση εκδηλώσεων που αναμφισβήτητα, προάγουν την πολιτιστική ανέλιξη και την άνοδο του βοιωτικού επιπέδου. Σας θυμίζω την Τράπεζα αίματος, τη γιορτή σκόρδου, την πετυχημένη παρουσία μας στο διαδίκτυο, με τη δημιουργία του Blog και της ιστοσελίδας, τα τμήματα του καλλιτεχνικού εργαστηρίου, το τμήμα του μοντέρνου χορού, την έντυπη εφημερίδα.

Ήθελα με την ευκαιρία, απευθυνόμενος στα μέλη, να τους θυμίσω πως με τον φορέα μας, μπορούν να εκφράσουν και να υλοποιήσουν τις πολιτιστικές και ανθρωπιστικές ευαισθησίες τους. Στο Σύλλογο μας κανένας δεν πρέπει να είναι μέλος από υποχρέωση ή για κάποια σκοπιμότητα. Ο καθένας προσφέρει αυτό που μπορεί και τίποτα περισσότερο. Μια απλή παρουσία έστω.

Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα δείχνουν ότι μπορούμε να πετύχουμε το βέλτιστο σχετικά με το σκοπό του Συλλόγου.

Καλώ λοιπόν όλους όσους έχουν ανθρωπιστικές και πολιτιστικές ανησυχίες, μέλη και μη, στην κοπή της πίτας, να ανταλλάξουμε απόψεις για τα δρώμενα, να καταθέσουμε καινούριες ιδέες που θα ανεβάσουν την ποιότητα ζωής σ αυτό τον τόπο.

Γιώργος Νταλαρίζος

1 σχόλιο:

Γιώργος Νταλαρίζος είπε...

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 Ιαν 2011 στο καφέ BREEZE 11:30 για να μας μπει με το καλό ο νέος χρόνος...