Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

“Ο ΟΓΧΗΣΤΟΣ”

ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΗΣ “Ο ΟΓΧΗΣΤΟΣ”

ΜΕΛΙΑ 23/03/2011

ΔΙΕΥΘ: ΜΕΛΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ Τ.Κ: 41 500 Τηλ.:2410-951431 2410-961625 Fax :2410-951431 Αρ. Πρωτ 191

E-mail: οghistoshellas@gmail.com

ΠΡΟΣ : Τα μέλη του συλλόγου - Τους γονείς των αθλητών του συλλόγου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η διοίκηση του Π.Α.Α.Π. ΟΓΧΗΣΤΟΥ ενημερώνει : Tην Πέμπτη 24.3.2011 και ώρα 19: 45 στη αίθουσα προπονήσεων του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μελών του συλλόγου με θέματα:

1) Καθορισμός έκτακτης εισφοράς προκειμένου να καλυφθούν οι λειτουργικές δαπάνες του συλλόγου.2) Ορισμός ημερομηνίας διοργάνωσης ημερίδας Τζούντο για αρχάριους αθλητές των κατ. JUNIORS και Παίδων Β.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΟΥΜΠΕΛΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

7 σχόλια:

Γιώργος Νταλαρίζος είπε...

Παρακαλούμε για την οικονομία του χώρου.

Γιώργος Νταλαρίζος είπε...

Επίσης χωρίς αυτό να σημαίνει οτι εδώ δεν μπορούμε να αναρτούμε μς μέτρο οτιδήποτε, υπάρχει σελίδα άλλων φορέων στο επίσημο site

ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Γ.(giorgoulas) είπε...

Νομίζω ότι η κατάσταση άρχισε και γίνεται αστεία. ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ JUNDO που αφορά πολλούς γονείς ή το ποιός έκανε την ανάρτηση?
Είναι ποιό σημαντικά θέματα όπως :
1.Φαιδρα mp4 25/2/11
2.Η Μαρού χάθηκε 10/2/11
3.Χωρίς τίτλο 21/12/10
4.Dancing with the Stars!! 30/11/10
5.Παπακωνσταντίνου : Πρώτη συναυλία του καλοκαιριού
....και πάρα πάρα πολλά άλλα (πολλά απο αυτά κατα τη γνώμη μου ανούσια) που θα καταχραστώ τον ΧΩΡΟ ΜΑΣ αν συνεχίσω να τα απαριθμώ.
Είναι η πρώτη φορά που άλλος φορέας κάνει ανακοίνωση μέσω του blog?
Πρώτη φορά βλέπω σε blog αυτό το σχόλιο !!!!!!!!!!!
ΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΕΛΙΚΑ?

Ανώνυμος είπε...

--edo balate apo ekdromh sto bansko mehri kazania me tsipoyro---to tzoudo sas pianei xoro???

Γιώργος Νταλαρίζος είπε...

Γιώργο ήρεμα . . .

Κανέναν δεν ενοχλεί η ανακοίνωση του Συλλόγου Jundo και μη δημιουργείς εντυπώσεις. Απλά δεν χρειάζεται τέτοια φανφάρα .
Και άσε τις εξυπνάδες, για ανούσιες καταχωρίσεις. Συνήθως είσαι λίγο δίπλα από την ουσία, ή το κάνεις επίτηδες.
Σημασία έχει η χρονική στιγμή που γίνεται η ανάρτηση και τι θέματα προβάλλονται. Οι αναφορές που κάνεις,
1. Φαιδρα mp4 25/2/11
2. Η Μαρού χάθηκε 10/2/11
3. Χωρίς τίτλο 21/12/10
4 Dancing with the Stars!! 30/11/10
5. Παπακωνσταντίνου : Πρώτη συναυλία του καλοκαιριού
είναι όλες προσεγμένες, περιέχουν πολιτισμό και ευαισθησία και είναι αναρτημένες σε καιρούς, που στο site υπήρχε σχετική αδράνεια και μαζί με ανακοινώσεις του Ογχηστού, που προσωπικά παρότρυνα τον προπονητή, να γράφει στο site.
Το θέμα λοιπόν δεν είναι τι ενοχλεί τελικά.
Το θέμα είναι εσύ τι πρόβλημα έχεις και τρώγεσαι συνέχεια ;
Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά η ανάρτηση είναι στη θέση της χωρίς καμιά περικοπή, με όλα τα στοιχεία και με μια τεράστια χρωματιστή γραμμή που δεν μπόρεσα να μικρύνω, και δεν καταλαβαίνω τη σημασία της.

ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Γ.(giorgoulas) είπε...

Για την χρωματιστή γραμμή θα μπορούσες να ρωτήσεις πριν κάνεις τις ΄΄δασκαλίστικες΄΄ παρατηρησούλες σου και δεν ΒΙΑΖΟΣΟΥΝΑ τόσο πολύ να γράψεις κάτι. Για την τεράστια αυτή γραμμή σου λέω λοιπόν ότι έχω πλήρη άγνοια. Πιθανολογώ ότι είναι αποτέλεσμα του copy-paste που έγινε στο κείμενο που μου έδωσε ο δάσκαλος του τζούντο και μου ζήτησε να το αναρτήσω για να διαδοθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα και να ενημερωθούν οι γονείς.
Εγώ- αν το πρόσεξες- δεν ''τρώγομαι'' με τίποτα γιατί δεν ξεκίνησα κάποια διαμάχη, απλώς έκανα μια ανάρτηση στο blog η οποία είχε την τύχη να είναι η πρώτη-και η μόνη- που θα ''παρατηρούνταν'' σαν τόσο ''πληθωρική'' ώστε θα παρακαλούσατε κι όλας για την οικονομία του χώρου!!!!!!
Δεν ξέρω αν είμαι δίπλα, πάνω, πίσω ή μπρός απο την ουσία (ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Η ΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ?) αλλά στο ξαναλέω ότι ''επίτηδες'' όπως αναφέρεις δεν κάνω τίποτα (ποιό άλλωστε?) γιατί δεν έχω τίποτα να κερδίσω.....(ή να χάσω)..ΕΣΥ άραγε???... Μην κρίνεις λοιπόν εξ ιδίων τα αλλότρια (ή σύμφωνα με μια παροιμία : η κολοβή αλεπού τις βλέπει όλες κολοβές)
Όσο για τον ΄΄πολιτισμό΄΄ και την ''ευαισθησία'' φαίνονται από τις τοποθετήσεις μας σε ευαίσθητα θέματα κι όχι ανεβάζοντας κανα-δυό τραγουδάκια από το youtube.

Το θέμα δεν είναι τι ενοχλεί τελικά. Είναι το τι ΣΕ ενοχλεί τελικά.Ισως σε ενοχλεί όποιος σκέφτεται με διαφορετικό από τον δικό σου αλάνθαστο τρόπο?

Τι σε ενόχλησε τόσο πολύ πρόεδρε που για ΠΡΩΤΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά έκανες παρατήρηση σε ανάρτηση α)για την ''οικονομία του χώρου'' και β) για το ότι έπρεπε να αναρτηθεί στη σελίδα άλλων φορέων ???

Όσο γι αυτό που λές : ''Σημασία έχει η χρονική στιγμή που γίνεται η ανάρτηση και τι θέματα προβάλλονται'' θεωρείς άκαιρο ή άστοχο το θέμα ? Και ,εν πάση περιπτώσει, θα πρέπει να παίρνουμε την άδεια από κάποιον ''ειδικό blogger'' για το τι και πότε θέλουμε να πούμε?

Γιώργος Νταλαρίζος είπε...

............
. . . . . . .
. . . . . .
. . . . ?