Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Τελικά τι θέλουμε? Να λύνουμε Προβλήματα ή να δίνουμε απλές Λύσεις?



Πρόσφατα η ληστεία που σημειώθηκε σε κατοικία γείτονά μου στη Γαλήνη, με έβαλε σε σκέψεις, τελικά εάν κάποιος είχε αντιληφθεί τον ληστή πώς θα καθοδηγούσε την αστυνομία? τί θα τους έλεγε απο το τηλέφωνο? στην ερώτηση που μένετε? τί θα απαντούσε? (όπως στρίβετε για Αγιά πίσω απο την καντίνα στην γωνία, αμέσως αριστερά στον παράδρομο.... είναι για γέλια και για κλάματα) το χειρότερο είναι σε περίπτωση που χρειαστείς Ασθενοφόρο (μακριά απο εμάς) τι οδηγίες θα δώσεις? (απο την πλατεία της Γαλήνης ΄΄τραβα΄΄ όλο ευθεία ΄΄πάνω΄΄) πραγματικά πόσο δύσκολο είναι να δωθεί ονομασία στις οδούς Γαλήνης - Πλατυκάμπου? τί πρόβλημα υπάρχει?

Τέλος θα ήθελα να πώ ότι η έκθεση δεν ήταν μέσα στα αγαπημένα μου μαθήματα :)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα...φίλε δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.

Ανώνυμος είπε...

το θέμα αυτό έχει αναδειχτεί από το site πιο πολύ. Την ώρα των επόμενων εκλογών θα το θυμηθούμε;;

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε αριστερά από την παρούσα ανάρτηση. Ουδέν επιπλέον σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, ένα χρόνο μετά τις δημοτικές εκλογές, ποιό από τα σημαντικά προβλήματα που εντόπισε ο σύλλογος έχει λυθεί-ή έστω έχει ξεκινήσει διαδικασία επίλυσής του-??

Οι μέρες πέρασαν, οι πανηγυρισμοί κόπασαν, οι ίδιες κουβέντες, οι ίδιες γκρίνιες άρχισαν στους καφενέδες ... Για το μέλλον που δεν ήρθε, για τη μιζέρια μας, για τις καθυστερήσεις... γι αυτα που επρεπε να γίνουν αλλά δεν έγιναν, γι ακόμα μια φορά...