Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Αποκριάτικες εκδηλώσεις.


Την Δευτέρα 16-2-2009 συνεδρίασε ο πολιτιστικός οργανισμός του Δήμου με προεδρεύοντα τον κ. Ηλία Μάλλιο και τον . . .ανελλιπώς παρόντα ( ! ) Δήμαρχο κ. Αλέκο Χονδρονάσιο. Άψογη η γραμματειακή υποστήριξη του κ. Κώστα Σβερκούλη.


Οι εκπρόσωποι των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου επίσης παρόντες, με τα προγράμματα τους έτοιμα για τις επικείμενες Αποκριάτικες εκδηλώσεις .

Μας έκανε εντύπωση το πως μας καλό δέχθηκαν , σαν καινούργιο Σύλλογο οι παρευρισκόμενοι φορείς των γειτονικών Διαμερισμάτων, προσφερόμενοι να συνεργαστούμε και να μας βοηθήσουν σε ότι χρειαστούμε και είναι στην αρμοδιότητά τους.
Γι αυτή τη χρονιά, και μετά από . . . παράκληση ( ! ) του προεδρείου του Συλλόγου Γυναικών, δεν θα συμμετέχουμε στη διοργάνωση των εκδηλώσεων της Καθαρής Δευτέρας. Απλά, άτυπα θα βοηθήσουμε το Σύλλογο Γυναικών Πλατυκάμπου. Βέβαια οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, είναι αρμοδιότητα του Συλλόγου μας ( πολιτιστικός – εξωραϊστικός ) και όχι του Συλλόγου Γυναικών, αλλά παρόλο που από τους γειτονικούς Συλλόγους, υποστήριζαν πως « εμείς πρέπει », δεν θέλαμε να επιμείνουμε, για ευνόητους λόγους.
Δηλαδή οι εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας θα είναι για τελευταία χρονιά, διοργάνωση του Συλλόγου Γυναικών.
Εμείς την Κυριακή . . . ! ???
Την Κυριακή λοιπόν στις 7.00 το απόγευμα, ο Σύλλογος παίρνει το βάπτισμα διοργάνωσης πολιτιστικής εκδήλωσης με φωτιά στην πλατεία, σουβλάκια, κρασί και . . . άλλα.
Όλοι λοιπόν να προσπαθήσουμε να κάνουμε τη βραδιά κεφάτη και χορταστική !
Αν υπάρχουν σχετικές ιδέες και προτάσεις από τα μέλη να τις δούμε .

Δεν υπάρχουν σχόλια: