Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Νέο περιφερειακό ιατρείο στον Πλατύκαμπο



Παρόλα τα ευχάριστα νέα, κατά "πληροφορίες" υπάρχει ένα ρεύμα για να μη γίνει το ιατρείο μέσα στα "αυστηρά όρια" του χωριού. Υπάρχουν 3-4 προτάσεις και αύριο στις 7.30 θα γίνει δημοτικό συμβούλιο στο Δημαρχείο. Να είστε έτοιμοι για συμμετοχή και κινητοποίηση, γιατί η μια πρόταση βολεύει τη Χάλκη και θέλει το Ιατρείο απέναντι από τα μνήματα!!!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αστεια πραγματα ειναι αυτα

Ανώνυμος είπε...

Θελω να πιστευω πως θα πρυτανευση η λογικη και ΟΧΙ ο εγωισμος.

Ανώνυμος είπε...

Ισως αυτο το θεμα ενεργοποιησει και τους κατοικους της εδρας του Δημου.

Γιώργος Νταλαρίζος είπε...

Αν είναι δυνατόν στις μέρες μας, να υπάρχουν άνθρωποι που να σκεφτονται με τέτοιο τρόπο; ( να ψωφήσει η κατσίκα του γείτονα ). Και τίποτα χειρότερο, άμα αυτοί οι άνθρωποι είναι εκλεγμένοι κι υποτείθεται πως ενδειαφέρονται για το κοινό καλό.

Στέφανος Γκαλίτσιος είπε...

Δεν τολμώ να φανταστώ την θετική ενέργεια... που θα λαμβάνουν οι παπούληδες που θα βρεθούν εκεί αγναντεύοντας το νεκροταφείο ή το παρακείμενο χοιροστάσιο...καθώς περιμένουν τη σειρά τους για εξέταση.!!! (Αν τελικά καταφέρουν να περάσουν την οδό Βόλου ασφαλώς...)
Γιατί πρέπει να αποδεικνύεται συνεχώς η στρατηγική θέση του Δ.Δ.Πλατυκάμπου-Γαλήνης?
Νομίζω ότι πρέπει να παρακολουθήσουμε το θέμα και να ενημερωθούμε - ενεργοποιηθούμε όλοι μας. Ραντεβού στο Δημαρχείο αύριο.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ναι και χαιρετισματα στο Δημαρχο

ΤΣΙΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ(arcan) είπε...

Συγχαρητηρια στον δημαρχο μας,κ καλο θα ηταν οταν εχουμε να πουμε κατι θετικο η αρνητικο τουλαχιστον να μην παρουσιαζομαστε ανωνυμοι.Να μην ντρεπομαστε για το ονομα μας.

Γιώργος Νταλαρίζος είπε...

ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΦΙΛΟ

Δώσαμε χαιρετίσματα στο Δήμαρχο, και ανταποδίδει . . .
Μόνο που τα χαιρετίσματα που έστειλε ο Δήμαρχος στον "έξυπνο άγνωστο" τα πήρε ο αέρας μια και ο άγνωστος φίλος μας είναι καλά κρυμένος στην ανωνυμία του.
Βέβαια συνηθίζεται στο χωριό να είναι οι περισότεροι κρυμένοι και αφανείς . . . και μόλις κάποιος κάνει, ή πει κάτι κάνουν κριτική.