Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Παραχώρηση Χρήσης Οικοπέδου για Περ. Ιατρείο

Τελικά αποφασίστηκε να παραχωρηθεί η χρήση ενός οικοπέδου 5 στρεμμάτων πάνω στο δρόμο του Δημαρχείου προς την οδό Βόλου (δίπλα στο σπίτι του Ζαφείρη). Χώρος υπέρ-αρκετός που εξασφαλίζει δυνατότητα εξέλιξης αργότερα (σε 1 έτος από την λειτουργία) του περιφερειακού σε πολυδύναμο ιατρείο. Μιλάμε για χώρο με 2 αίθουσες εξέτασης, 1 αναμονής, 1 θάλαμο ιατρού εφημερίας και 3 τουαλέτες. Η επάνδρωση θα γίνει με 4 γιατρούς και το ανάλογο προσωπικό. Εκεί δίπλα σχεδιάζεται να δημιουργηθεί και ο βρεφονηπιακός σταθμός (επόμενο Δ.Σ.). Επίσης αναφέρθηκε ότι στοχεύεται να δημιουργηθεί στάση ΚΤΕΛ μπροστά στο ιατρείο.
Κατά την γνώμη μου αυτή είναι η ορθότερη επιλογή.
Σημειωτέον δεν υπήρξαν αντιδράσεις στην όλη διαδικασία από κανένα δημοτικό σύμβουλο.

1 σχόλιο:

Στέφανος Γκαλίτσιος είπε...

Παρορμώμενος από το γεγονός ότι κάποιοι παραξενεύτηκαν ή ενοχλήθηκαν κάπως από το sms που στάλθηκε στα μέλη (και την γενικότερη άμεση αντίδραση του Δ.Σ.) θα ήθελα να θυμηθούμε αυτό που από την γέννηση του Συλλόγου τέθηκε ως στόχος:
Δύναμη του Συλλόγου είναι η επικοινωνία και η άμεση πληροφόρηση των μελών. Βασιζόμαστε στη ακριβή μετάδοση της πληροφορίας (και αμφίδρομα) που αφορά στους ανθρώπους γύρω μας, στο χώρο που ζούμε, και στο ευρύτερο περιβάλλον που μπορεί να κσθορίσει εν τέλει και την ποιότητα της ζωής όλων μας.
Με την ενημέρωση λοιπόν εξασφαλισμένη σε πρώτο στάδιο, θα μπορέσουμε στη συνέχεια να ενεργοποιηθούμε ως πολίτες με αξιοπρέπεια.