Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ











Ο Σύλλογος Γονεών και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Γαλήνης (2ο Πλατυκάμπου) , σε συνεργασία με τον Δντη του Σχολείου και το διδακτικό προσωπικό, διοργάνωσε την Πέμπτη 6/5/2010 ενημέρωση για την Πυρασφάλεια και τον Σεισμό προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά οι μαθητές.
Την ενημέρωση την έκανε στο χώρο του σχολείου κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας το οποίο ο Σύλλογος ευχαριστεί για την προσφορά του.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σώπα βρε???!!! Το '' τουριστικό γραφείο '' σύμφωνα με τη λογική κάποιων διοργανώνει και χρήσιμες εκδηλώσεις για τα παιδιά μας?????
Ελπίζω οι ''κακοθελητές'' αυτή τη φορά να μην βρούν πάλι κάτι να πουν για να δυσφημίσουν και να συκοφαντήσουν δασκάλους και σύλλογο γονέων.....!!!!! (Αυτοί που τώρα τελευταια δεν πατάνε σε καμία εκδήλωση...)
Αλλά ξέχασα, αυτοί ''δρουν'' στον Πλατύκαμπο-προς το παρόν-.
SPERNIUS DAIMONIUS

Στέφανος Γκαλίτσιος είπε...

Θυμίζω ότι το "τουριστικό γραφείο" της Γαλήνης εκδήλωσε πριν καιρό και την επιθυμία του για συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Bazaar που θα οργανώσει ο Σύλλογος μαζί με το σχολείο του Πλατυκάμπου. Θα θυμόμαστε φυσικά και την μεγάλη συμμετοχή των δασκάλων στα πραγματάκια που προσφέρθηκαν από τους μαθητές. Και βεβαίως "το τουριστικό γραφείο" "δούλευε" και το Σάββατο της εκδήλωσης όπως και πρόσφατα στα εγκαίνια του γραφείου μας και στο πανηγύρι...

ΤΣΙΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ(arcan) είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΘΑΡΟΣ Κ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΟΥΤΟ.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ.ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ¨ΚΥΡΙΟΙ¨ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ .......ΣΚΟΤΩΝΑΝΕ.ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΞΙΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΥΠΟΚΥΜΕΝΑ.

ΤΣΙΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ(arcan) είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΘΑΡΟΣ Κ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΟΥΤΟ.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ.ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ¨ΚΥΡΙΟΙ¨ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ .......ΣΚΟΤΩΝΑΝΕ.ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΞΙΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΥΠΟΚΥΜΕΝΑ.

ΣΒΙΛΛΙΑΣ ΣΑΚΗΣ είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΤΣΙΓΚΟ.
ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩΝΤΑΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ".
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΤΟΥ SPERNIUS DAIMONIUS-ΑΝΩΝΥΜΟΣ-ANONYMOUS KOTIOYS Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧEΙ GOOGLE ACOUNT ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ TI ENNOEI. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.