Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Διευκρίνηση

Σαν την παρακάτω ανάρτηση μπορεί ο κάθε υποψήφιος ( μέλος του Συλλόγου ) να αναρτήσει. Τα γραφόμενα είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν το Σύλλογο.
Είναι ευκαιρία για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να τους γνωρίσει ο κόσμος, να χρησιμοποιήσουν το Forum.
Επίσης ο καθένας που είναι μέλος του Συλλόγου, ή και όχι, μπορεί να αναρτήσει απόψεις , ιδέες , αντιρήσεις , πάντα στα πλαίσια του διαλλόγου.

6 σχόλια:

Στέφανος Γκαλίτσιος είπε...

Το blog είναι το πιο κατάλληλο εργαλείο σήμερα για επικοινωνία και διάλογο μεγάλων ομάδων πολιτών. Μακάρι όλοι όσοι θέλουν ή και ασχολούνται με τα κοινά (όλων των χρωμάτων) να το καταλάβουν και να αποδείξουν την οξύτητα του πνεύματός τους άμεσα και στο χώρο που ο Σύλλογος διαθέτει ελεύθερα στο διαδύκτυο...

ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Γ.(giorgoulas) είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Γ.(giorgoulas) είπε...

Θα ήθελα να σας εκφράσω και την δική μου άποψη πάνω στο θέμα. Το μπλοκ λοιπόν , θεωρώ ότι είναι εργαλείο για επικοινωνία και διάλογο (οπως το καταλαβαίνω για να θέτουμε, να συζητάμε και να ΛΥΝΟΥΜΕ προβλήματα) και όχι για διαφημιστικούς σκοπούς. Οποιος θέλει να προβληθεί ας το κάνει ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΘΕΣΗ πάνω στα πάν-πολλα προβλήματα που έχει θέσει ο σύλλογος και όχι με τη ρίψη ενος ακόμη στείρου διαφημιστικου εντύπου σαν κι αυτά που κλωτσάμε στους δρόμους. Οχι απόντες όλη τη χρονιά όταν ο πολίτης ζητάει τη βοήθεια της τοπικής αυτοδιοίκησης και την περίοδο των εκλογών να γεμίζουμε διαφημιστικά χαρτάκια!!!
Και θετω το ερώτημα αν αύριο μπορούν κάποιοι επιχειρηματίες να κάνουν το μπλόγκ διαφημιστική πινακίδα σαν κι αυτή που βλέπουμε στους δρόμους. Και μην μου πείτε ότι δεν είναι το ίδιο!!
Και για να μην παρεξηγηθώ δεν καταφέρομαι εναντίον του συγκεκριμένου υποψηφίου ο οποίος μου είναι πολύ συμπαθής.
Συμπαθάται με αν κακοκάρδισα κάποιους, αλλά αυτές είναι οι απόψεις .

Στέφανος Γκαλίτσιος είπε...

Γιώργο συμφωνώ με όσα λες. Απλώς το βλέπω από μια άλλη λίγο διαφορετική πλευρά. Νομίζω ότι η αρχή είναι το μισό του παντός. Από το να παρακολουθούμε αμέτοχοι, δηλαδή να διαβάζουμε μόνο ένα site , η επίσημη δήλωση παρουσίας μας είναι θετικό σημείο. Για πολύ κόσμο δεν είναι εύκολο να μπει απευθείας στα βαθιά. Όλα γίνονται σταδιακά. Επίσης είμαι σίγουρος ότι συμφωνείς, ότι με το blog μαθαίνουμε σιγά σιγά όλοι μας να ξεχωρίζουμε τη διαφήμιση από την καλή πρόθεση.
Τέλος θα ήθελα έστω και χωρίς θέση σε κάποιο πρόβλημα να γνωρίσω αυτούς που επιθυμούν να εμπλακούν στην τοπική αυτοδιοίκηση, μια και με τον ελάχιστο χρόνο μας δεν είναι δυνατόν να τους συναντήσουμε στο καφενείο ή στην ...άδεια πλατεία του χωριού μας.

ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Γ.(giorgoulas) είπε...

Στέφανε,
η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της διαφήμησης. Τέτοιες έχουν αυτό τον καιρό όλες οι ντόπιες και αθηναικές εφημερίδες( οι οποίες μάλιστα διατίθεντε και σε πολύ αλμυρές τιμές απόδειξη της ''καούρας'' των ενδιαφερομένων για προβολή).
Το blog είναι εργαλείο που αν οι υποψήφιοι το χρησιμοποιήσουν έξυπνα μπορούνε να προβληθούν πιο καλά παίρνοντας θέση σε προβλήματα και όχι ''πετώντας ένα ακόμα διαφημιστικό έντυπο κάτω απο την πόρτα μας''. Το να γνωρίσω ''στείρα και απρόσωπα'' κάποιον υποψήφιο μου είναι παντελώς αδιάφορο -φαντάζομαι σε όλους μας θα έτυχε να μας μοιράσουν ένα διαφημιστικό κάποιου υποψηφίου η κάποιας επιχείρησης στο δρόμο και η κατάληξή του ,στο 99% των περιπτώσεων, ήταν να πεταχτεί αδιάβαστο στα σκουπίδια-.
Οσον αφορά στην επίσημη δήλωση παρουσίας μας μπορεί να γίνει πολύ καλύτερα με την ανάρτηση ή τον σχολιασμό κάποιου ''εύκολου'' θέματος αν οιοσδήποτε θέλει να αποφύγει την ''εμπλοκή του'' με κάποιο ''σοβαρότερο'' θέμα.

ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Γ.(giorgoulas) είπε...

Αν και πιστεύω ότι όποιος διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών του ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να λάβει θέση στα προβλήματα που τίθεντε