Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ανακύκλωση

       Από σήμερα οι φίλοι της ανακύκλωσης μπορούν να χρησημοποιούν τους κάδους που έχουν τοποθετηθεί σε επιλεγμένα σημεία στον Πλατύκαμπο. Τα σημεία είναι :

1. Στο Δημοτικό σχολείο.
2. Στο Γυμνάσιο - Λύκειο.
3. Στη στάση Μπικούλη.
4. Στην πλατεία απέναντι από την Εκκλησία.
5. Στο Δημαρχείο.
6. Στην έξοδο του δρόμου του Δημαρχείου προς τη παλιά εθνική Λάρισας - Βόλου.
7. Στο πάρκο με το χαμάμ.
8. Στο πάρκο ( περιοχή Θανάση Δημητρίου)

Πλέον δεν χρειάζεται να κουβαλάμε τα ανακυκλώσιμα στη Λάρισα η αλλού.
Στη φωτογραφία παιδιά του δημοτικού, υποδέχονται την ανακύκλωση . . .

4 σχόλια:

Δαδαλιάρης Βασίλης είπε...

Συγχαρητήρια στη Δημοτική αρχή για τα γρήγορα αντανακλαστικά της.Δεν ξερω αν ηταν προγραμματισμένο η το σχόλιό μου επίσπευσε τη διαδικασια. Ενέργειες που ειναι προς την σωστή κατεύθυνση πρέπει να αναγνωρίζονται και να επαινούνται. Ας αποδείξουν οι δημότες οτι ενδιαφέρονται για το περιβάλον γεμίζοντας τους κάδους.Και επειδή βλέπω οτι στο Δήμο αρχίζουν να ακούν τα αιτήματά μας θα υποβάλω και ενα δικό μου. Ισως εχω το μοναδικό σπίτι στον Πλατύκαμπο που εχει ακόμα χωματόδρομο ενω εχουν ασφαλτοστρωθεί δρόμοι που δεν εχουν ουτε ενα σπιτι υπάρχει μια αίτηση με αριθ. πρωτ. 1344 αριθ. φακέλου 30 ημερομ. 7-9-1998 εδω και τέσσερις Δημάρχους δηλαδή αν αυτό λέει κατι.Ζητώ συγνώμη απο τον κύριο Νταλαρίζο για το χώρο που κατέλαβα στο blog αλλα γι αυτο ειναι τα blogs για να γίνεται ελεύθερη διακίνηση ιδεών απόψεων διαφωνιών. Ευχαριστώ

Γιώργος Νταλαρίζος είπε...

Αγαπητέ κύριε Δαδαλιάρη
Δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη και ειδικά από μένα. Το blog είναι για όλους έτσι κι αλλιώς. Δεν είμαι αυτός που δίνει ή όχι άδεια. Απλά είμαι αυτός, που αν χρειαστεί, θα λογοδοτήσω.
Δέχτηκα σκληρή κριτική από φίλο-μέλος, για την οικονομία του χώρου, (αν αυτός είναι ο λόγος που ζητάς συγνώμη) όμως άδικα. Τόσο πολύ ενοχλήθηκε ο φίλος, που δεν ξαναέγραψε ούτε ένα σχόλιο; Δεν είναι κακό η οικονομία χώρου και οι προσεγμένες αναρτήσεις, που δεν είναι απλά copy- paste. Υπάρχει ένα πνεύμα και οφείλουμε να το κρατήσουμε και να το καλυτερέψουμε. Όποιος γράφει στο blog, δεν κάνει χάρη σε κανέναν. Απλά συμμετέχει σε κάτι συλλογικό. Όπως και να έχει, θα χαρώ πολύ, να αρχίσει να γράφει ξανά, ο φίλος-μέλος.
Συμφωνώ πάντως πως οι δημότες πρέπει να αποδείξουν το ενδιαφέρον τους για το περιβάλλο. Η ποιότητα ζωής, δεν είναι θέμα της Δημοτικής αρχής μόνο, αλλά αφορά τον καθένα από μας !

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να μας πει κάποιος τι βάζουμε στους κάδους

Billy Billouba είπε...

Κύριε ανώνυμε δεν χρειάζεται να σας πει κανεις τι να ρίχνετε στους καδους. Το γράφουν από εξω "αναλυτικα". Μια εικόνα χίλιες λέξεις.