Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ



ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»  3 - 9 -2012

. . . . «Τα Μεσάγγαλα αποκτούν το δικό τους οδικό χάρτη. Έτσι τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες θα μπορούν πολύ σύντομα να χρησιμοποιούν στις μετακινήσεις τους την ονοματοθεσία οδών και συνοικιών.
. . . . Η διασπορά του οικισμού σε μήκος 3000 μ. παράκτιου μετώπου, η άναρχη δόμηση και η ανωνυμία στο δημόσιο χώρο δυσκόλευαν την καθημερινότητα, την επαφή και την επικοινωνία των ανθρώπων. Συχνά πυκνά τα ραντεβού των κατοίκων με τους επισκέπτες και τους προσκεκλημένους δίνονταν αναγκαστικά στο ιατρείο των παραλιών, στον κεντρικό άξονα, στην έξοδο, στην είσοδο του Δημοτικού Διαμερίσματος.
. . . . Τα Μεσάγγαλα αναβαθμίζονται,
τα Μεσάγγαλα οργανώνονται,
τα Μεσάγγαλα αλλάζουν σελίδα
με την συνδρομή «Ενεργών Πολιτών», των συλλόγων και φορέων της περιοχής και κυρίως με τη συνδρομή και την πολιτική βούληση της οικίας δημοτικής αρχής Τεμπών.»

Με  τέτοια   ασχολούνται  οι  κοινωνίες  που  θέλουν  να  ζουν  με αξιοπρέπεια.     Έτσι  ανεβαίνει  το  επίπεδο  ενός  τόπου,  με  τέτοιες  ενέργειες  και  πρωτοβουλίες  από  φορείς  και  ιδιώτες  που  σέβονται  τον  τόπο   τους. 
Και  δεν  αντιδρούν  όπως  το  ανύπαρκτο   μέλος  του   Τοπικού  Συμβουλίου    Πλατυκάμπου   που  με  απειλές  και  λασπολογίες   στις  τσιπροποσίες    νομίζει  ότι  κάνει  και  αντιπολίτευση. 
Και   ακόμα  και  σήμερα   για  να  σε  βρει  ο  επισκέπτης  ή  το  ασθενοφόρο  θα  πρέπει  να  το  «παραλάβεις»    από  το  «Δημαρχείο»  η  από  «την  γωνία  στην  πλατεία»
Ντροπή !
Ελπίζουμε  πως  ο  Δήμος  Κιλελέρ   σύντομα  θα  δώσει  λύση  στο  θέμα.   Ήδη  έχει  περάσει  αρκετός  καιρός,  που  η  εθελοντική  ομάδα  εργασίας  για  το  θέμα,  έχει   υποβάλει  την  πρότασή  της.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΟΣ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΕΚΛΕΓΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΑΥΡΩΝ, ΤΟ ΔΕ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΛΟΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ (ΠΑΙΔΙΚΑ, ΕΦΗΒΙΚΑ, ΑΝΔΡΙΚΑ) ΕΠΟΜΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΡΟΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΜΕΤΑΚΙΝΙΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ ...)ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΟΔΩΝ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΣΙΠΡΟΠΟΣΙΕΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.

ΚΑΡΑΤΣΙΒΟΥΛΗΣ ΠΑΡΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ Η ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ.ΠΑΡΗ ΚΑΡΑΤΣΙΒΟΥΛΗ..ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕ,ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Κ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΑΨΥΧΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ BLOG ΣΑΣ Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΟΠΟΤΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΙΔΙΑΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ.

ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΧΩΡΙΑΝΩΝ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ;

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΆΡΧΕΙ ΝΕΟΛΑΊΑ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΏ ΝΑ Σας ΒΡΩ? ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΏ

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι όλοι μ@κ@κες . . . Υπάρχουν και καλά παιδιά, απλώς δε νοιάζονται . . .

Ανώνυμος είπε...

Αν κατάλαβα καλά ο σχολιαστής του πρώτου σχολίου απαντάει και για λογαριασμό άλλου . . . Η αρχική ανάρτηση μιλάει για ανύπαρκτο μέλος του Τοπικού Συμβουλίου, (ενικός αριθμός) Όχι για ανύπαρκτα μέλη . . . Ο κύριος Καρατσιβούλης να μιλάει μόνο για τον εαυτό του αν έχει κάτι να πει. Ούτε αυτό δεν μπορεί να αντιληφθεί ο αιρετός (;). Μιλάμε για επίπεδο . . .

Ανώνυμος είπε...

Εσυ που αποκαλεις μαλακες τους πλατυκαμπιοτες γραψε ονομα αν εχεις ........!!!
ΛΕΛΕΚΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Κυριε ΚΑΡΑΤΣΙΒΟΥΛΗ ΠΑΡΙ...διαβασατε ΒΟΥΚΟΦΣΚΙ?Διαβαστε την προηγουμενη αναρτηση...οσο για την ονοματοδοσια περιμενουμε τουλαχιστον 10 χρονια...συμπολιτευση-αντιπολιτευσηειναι το ιδιο "παπαρες"ας μου επιτραπει η εκφραση.Ουτε θεμα Ε.Α.Σ. να ητανε..ασε που κι αυτοι ειναι για φυλακη.Εκτος κι αν ο 'κολωτουμπας" κανει καμια ρυθμιση...

Ανώνυμος είπε...

Μην ριχνουμε το"επιπεδο"...σημερα τα προβληματα λυνονται ΚΑΙ μεσα απο το δικτυο...καθε ΔΗΜΟΣ ειναι πλεον στο δικτυο.ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ???ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ???

Γιώργος Νταλαρίζος είπε...

Τώρα με τι ακριβώς συμφωνείται απόλυτα και ποια είναι η τοποθέτηση . . . δεν είναι κατανοητό νεαρέ/ά «εκ μέρους της νεολαίας Πλατυκάμπου ! ! !»
Το μοντέλο της καθημερινής τριβής στα τσιπουράδικα, μέχρι σήμερα δεν έχει λύσει κανένα πρόβλημα απ ότι φαίνεται.
Το πόσοι γνωρίζουν το Blog φαίνεται από τις στατιστικές και τις επισκέψεις του. Στην ηλικία σου δεν σε τιμά καθόλου η θέση αυτή. Μπορείς να διαδώσεις το Blog και να μάθεις μερικούς να γράφουν και να εκθέτουν τις απόψεις τους.
Ούτε μηχανάκι γνωρίζουν όλοι ούτε τρακτέρ. Δεν τα κατηγορούν όμως.
Και η χρήση από το χαζοκούτι πανέξυπνε, διδάσκεται πλέον και στα σχολεία σαν απαραίτητο εργαλείο. Αλλά σαν ραγιάς που είσαι ισοπεδώνεις τα πάντα, μόνο και μόνο να κάνεις το χατίρι στον φίλο σου (τάχα) που ενώ έχει δημιουργήσει όλο το σκηνικό, νομίζοντας ότι μπορεί να λέει ότι θέλει χωρίς κόστος, ζητάει και τα ρέστα. Είσαι λίγος και ρηχός ανώνυμε. . .
Πρέπει δε να βγάλατε το ίδιο σχολείο με τον κ. Καρατσιβούλη γιατί γράφεται το ίδιο, κάνετε τα ίδια λάθη και έχετε το ίδιο στυλ.
Αν ένας υπολογιστής είναι ή όχι χαζοκούτι εξαρτάται από το αν ο χρήστης είναι χαζός ή όχι.
Κι αν αυτά που γράφεις, τα πιστεύεις και τα γράφεις για το καλό της νεολαίας Πλατυκάμπου, λυπάμαι αλλά έχεις γεράσει και δεν το κατάλαβες . . .

Ανώνυμος είπε...

ποια νεολαία Πλατυκάμπου και κουραφέξαλα, ειρωνικά το έγραψα το σχόλιο περιμένοντας απάντηση αλλά τίποτα. Μάλλον γράφουμε και ψέματα στο όνομα της ανωνυμίας.
(ΥΠΆΡΧΕΙ ΝΕΟΛΑΊΑ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΏ ΝΑ Σας ΒΡΩ? ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΏ)

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ,,,ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,,,,ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ,ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ-ΛΟΓΙΑ-ΛΟΓΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ,ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ενώ εσυ έχεις σθένος...μιλάς επώνυμα
όσο για σένα που μας βρίζεις (μαλάκες πλατυκαμπιωτες)πες μας το χωριό σου να πάμε εκεί να μείνουμε μπορεί να είναι καλύτερα

Ανώνυμος είπε...

Αφού επιλέξατε ως τρόπο επικοινωνίας την ανωνυμία αυτήν θα κρατήσω και εγώ.Πρόβλημα σας λοιπόν.....

Ανώνυμος είπε...

μάλλον χάσαμε την μπάλα για ονοματοδοσία είναι το θέμα και κανείς δεν αναφέρει τίποτα