Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Πόσο πρέπει να περιμένουμε ακόμα ;






Από  τι  συναντήσεις  της  ομάδας   που  με  πρωτοβουλία  του  Συλλόγου  "Πολίτες  για  Ποιότητα  Ζωής"  οργανώθηκε  και   πρότεινε  τα  ονόματα  των  οδών   Πλατυκάμπου  και  Γαλήνης.

Συνεχίζουμε  να   θεωρούμε   την  ονοματοδοσία  πολύ  σημαντική    και  περιμένουμε  άμεσα  την  υλοποίηση  της   από  το  Δήμο  Κιλελέρ,  μια  και  ψηφίστηκε  από   το  Δημοτικό  Συμβούλιο.

Περιμένουμε  λοιπόν . . .

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...Την ίδια ώρα που μαζεύουν πολίτες γάλα, κονσέρβες, ζυμαρικά για το γείτονα τους, που οι νέοι φεύγουν μαζικά απ τη χώρα τους, την ώρα που οι γέροντες σταματούν τη φαρμακευτική αγωγή τους και στην ύπαιθρο κλέβουν καυσόξυλα για τον επερχόμενο χειμώνα...ειναι
,πλεον,σε πολυ δευτερη μοιρα η ονοματοδοσια των δρομων.


Πηγή: http://logioshermes.blogspot.com/2012/09/blog-post_1824.html#ixzz27rLvQeVQ

Δαδαλιάρης Βασίλης είπε...

Σαφώς δεν ειναι το σοβαρότερο πρόβλημα που έχουμε. Αλλά αν δέν γίνει η ονοματοδοσία των δρόμων θα λυθούν ολα τα αλλα?

Unknown είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο πλήν όμως ότι όταν ο γείτονάς μου πάθει κάτι απο το κρύο, την πείνα ή την έλλειψη φαρμάκων δεν θα μπορώ να κατατοπίσω σωστά ή το ασθενοφόρο ή την αστυνομία γιατί απλά δεν θα υπάρχει οδός.
Έχω αναφερθεί στο παρελθόν σε πραγματικό συμβάν στη Γαλήνη, όταν στο σπίτι του γείτονά μου σημειώθηκε ληστεία, εγώ έδινα οδηγίες στην αστυνομία με σημεία αναφοράς την ''καντίνα με τα σουβλάκια που ειναι στην στροφή για Γαλήνη''.....έλεος.
Σίγουρα οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι δεν αντιλέγει κανείς, για όλους μας, ωστόσο το να κάνουμε την ζωή μας ευκολότερη δεν νομίζω ότι είναι θέμα διαπραγματεύσιμο.

Στέφανος Γκαλίτσιος είπε...

Η ονοματοδοσία των δρόμων είναι δεδομένη ανάγκη. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάτι που είναι αποδεδειγμένα θεμιτό και απαραίτητο να το βάζουμε σε δεύτερη μοίρα ή ακόμη να το υποβαθμίζουμε επειδή συναντάμε κι άλλα μεγάλα βεβαίως προβλήματα. Δεν πρέπει να σβήνουμε τίποτα. Ένα ένα πρέπει να αντιμετωπίζονται ΟΛΑ.