Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Σχόλια / Προτάσεις / Ιδέες για "Φύλαξη Κατοικιών"



Ανάρτηση με σκοπό τη συγκέντρωση τυχόν σχολίων και προτάσεων επί του θέματος.
Οι ''περίεργοι'' μπορούν να δουν και επιπλέον φωτο στο επίσημο.

5 σχόλια:

antonis είπε...

Άρεσε η παρουσίαση για την φύλαξη κατοικιών. Πιστεύω σιγά σιγά θα πρέπει να κινηθεί το θέμα πιο οργανωμένα και συνολικά για όσους ενδιαφέρονται.

Στέφανος Γκαλίτσιος είπε...

Συννενοήθηκα με τον κ. Λιζέκα να δώσει σε μορφή προσφοράς πληροφορίες τιμών σε σχέση με τον αριθμό των ενδιαφερομένων ξεχωριστά για κάθε πρόταση. π.χ. εξωτερικό συναγερμό μόνο, με επιπλέον κάμερες και κέντρο επιχειρήσεων, με / χωρίς περίπολο κ.λ.π.
Με χρονικό ορίζοντα μήνα ή παραπάνω είναι δυνατόν να καταγράφονται (χωρίς ονόματα) αυτοί που ενδιαφέρονται και ομαδικά πλέον να συννενοηθούν με την επιχείρηση. Απ' ότι κατάλαβα στην ενημέρωση ίσως είναι εφικτή μια έκπτωση 50%. Ας το δοκιμάσουμε.Δεν χάνουμε τίποτα...
Ο Σύλλογος παρέχει το μέσο για επικοινωνία. Δεν εμπλέκεται σαν ενδιάμεσος σε συναλλαγές.

Ανώνυμος είπε...

Admin χανουμε αρκετα !!!! Στην αντάρα χαιρεται ο λυκος............ !!!!

ΤΣΙΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ(arcan) είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ.Κ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΡΑΨΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ.

ΤΣΙΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ(arcan) είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ Κ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ....Κ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.