Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

" Όποιος φοβάται τη ζωή, πεθαίνει κάθε μέρα! "

2 σχόλια:

ΤΣΙΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ(arcan) είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...

Στέφανος Γκαλίτσιος είπε...

Δεν είμαι σίγουρος αν ταιριάζει να μπει εδώ το σχόλιό μου αλλά το γράφω γιατί σημασία έχει νομίζω η ουσία των πραγμάτων ή αλλιώς η αντίληψη της πραγματικότητας.
Εδώ και 1 χρόνο περίπου γίνεται μια προσπάθεια από το Δ.Σ. να οργανωθεί ο Σύλλογος. Δηλ. έγινε αποπεράτωση των γραφειοκρατικών υποχρεώσεων, οργανώθηκε η επικοινωνία των μελών με το site, blog (εφημερίδα σε λίγο), πραγματοποιήθηκε η προβολή και γνωστοποίηση της ίδιας της ύπαρξής μας, ενισχύθηκε η συνοχή του Συλλόγου με γνωριμία των μελών σε διάφορες εκδηλώσεις, δημοσιεύτηκαν έντονα προβλήματα της περιοχής που τέθηκαν από μέλη κ.α.
Όλα αυτά έγιναν και γίνονται με απλή προσφορά του λίγου ελεύθερου χρόνου που διαθέτει ο καθένας μας. Όλοι έχουμε άλλωστε τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις...Μέσα από αυτό το πρίσμα λοιπόν αντιλαμβάνομαι τα "πράγματα". Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να φορέσω το καπέλο του αντιδραστικού ή της αντιπολίτευσης ή δεν ξέρεω τι άλλο. Σαν μια παρέα θα βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας με σύσφιξη των κοιν. σχέσεων, με συμμετοχή εκδηλώσεις, με συνεργασίες, συνειδητοποίηση των κοινών προβλημάτων, ανταλλαγή ιδεών.
Ο Σύλλογος αυτό το απλό νόημα έχει. Ζούμε σε ένα όμορφο τόπο, μακριά από το άγχος και τους έντονους ρυθμούς της πόλης. (Κάποιοι ήρθαμε εδώ για καλύτερα). Είναι οξύμορο λοιπόν να φθείρουμε για οποιοδήποτε λόγο τη διάθεσή μας (γιατί ως Έλληνες όλοι μας δεν ξέρουμε να συζητάμε ή είμαστε της υπερβολής).
Ας αναδείξουμε την αρετή της εγκράτειας.
Αυτή την περίοδο τρέχει ομαδική κίνηση με θέμα Φύλαξη κατοικιών και σε λίγο θα ανακοινωθεί "βαρβάτη" 3μερη εκδρομή...