Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Η σιωπή των . . .υπολοίπων




Καμιά Δημοτική

ή άλλη αρμόδια αρχή

δεν θα πρέπει να απολογηθεί

για τις διάφορες κακοτοπιές

ή διάφορα άλλα "κακώς κείμενα" . . .

Η εκκωφαντική σιωπή των υπολοίπων, είναι που πρέπει να απολογηθεί . . .

Οι φωτογραφίες είναι συμβολικές.

Η αδιαφορία μας όχι.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ότι υπάρχει αδιαφορία από τους πολίτες, αφου και κατά το παρελθόν επισημάνθηκαν διάφορα θέματα αλλά έμειναν εκεί ( φωτισμός κεντρικών δρόμων, καύση σκουπιδιών και πολλά άλλα τα οποία μπορούμε να τα δούμε σε παλαιότερες αναρτήσεις).
Giorgoulas- Παπαναγιώτου Γ.

Γιώργος Νταλαρίζος είπε...

Αγαπητέ μου είσαι απο τις εξερέσεις του κανόνα . . .

ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Γ.(giorgoulas) είπε...

Αν και είμαι της άποψης ότι, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟ'Υ'ΠΟΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,στη συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύω ότι επανειλημμένως έχουν εντοπιστεί κάποια ''κακώς κείμενα'' με αποτέλεσμα μόνο ''εκκωφαντική σιωπή''. Θα συμφωνήσω μαζί σου Γιώργο ότι χρειάζεται περεταίρω δραστηριοποίηση των πολιτών , ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΥΣΙΑΣ.
--Και με την ευκαιρία, μια αναφορά για κάτι που αντελήφθηκα χθες το βράδυ. Στον κεντρικό δρόμο με τον χαμηλο φωτισμό, βουναλάκι με αμμοχάλικο μεσα στο δεξιό ρεύμα κυκλοφορίας, όπως πάμε προς την πλατεία. Καρμανιόλα για μηχανάκια-πρωτίστως- αλλα και για αυτοκίνητα

Στέφανος Γκαλίτσιος είπε...

Έχω εντοπίσει συνολικά 4 σχάρες όμβριων υδάτων που έχουν αφαιρεθεί. Μάλιστα είναι σε σημεία κεντρικά και αν κάποιος κατά το σούρουπο ή το βράδυ οδηγεί χαλαρός και κουρασμένος κινδυνεύει να σπάσει το αυτοκίνητό του ή να τραυματιστεί σοβαρά. Φαντάζομαι ότι κάποιος τις κλέβει για το σίδερο... όμως πρέπει τουλάχιστον να μπει κάποια σήμανση αρχικά και μετά να αποκατασταθούν. Ελπίζω οι γενικότερα αρμόδιοι (που διαβάζουν το blog μας) καθώς και αυτοί που μένουν κοντά σε αυτά τα σημεία μαζί με όλους μας να συνείδητοποιήσουν ότι μετά τον εντοπισμό του προβλήματος πρέπει να ακολουθεί απόφαση για δράση και αντιμετώπισή του. Ευτυχώς σήμερα, η άμεση κυκλοφορία της πληροφορίας ευνοεί την γρήγορη αποκάλυψη ενός προβλήματος και την αντιμετώπισή του.